(P) Secretul unui dormitor perfect amenajat

Data publicării:
mobila-dormitor-francesca

Dormitorul are un rol deosebit în viața fiecăruia dintre noi. Acesta este locul în care oamenii se relaxeaza după ce vin obosiți de la locul de muncă, să vizioneze liniștiți un film sau chiar sa petreacă o serie de clipe romantice alături de partenerul de viață. Tocmai de aceea piesele de mobilier trebuie atent alese astfel încât să ofere confort, utilitate și în același timp să prezinte un design plăcut. În astfel de situații, compania Arta Mobilei vine în ajutorul tuturor celor care își doresc o schimbare în propriul lor dormitor.

mobila-dormitor-wonder-brown

De altfel, însăși echipa de profesionisti de la www.arta-mobilei.ro declară faptul că:

Obiectul nostru de activitate este confectionarea, productia oricărui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming și PAL furniruit. Furnizorii nostri sunt selectati pe baza unor criterii precise care au ca scop mentinerea calitatii produselor. Procesele de fabricatie sunt conform celor mai înalte tehnologii și pentru aceasta suntem dotați cu mijloace de producție moderne: mașini unelte specializate, scule de la producători consacrați.

Filozofia noastră este că putem merge înainte numai dacă clienții sunt multumiți, de aceea ne străduim să satisfacem toate dorințele acestora. Dorim să fim parteneri de încredere din toate punctele de vedere.

mobila-dormitor-linda

Sfaturi utile oferite de www.arta-mobilei.ro în alegerea pieselor de mobilier pentru dormitor

Un dormitor nu doar că trebuie să fie alcătuit din piese de mobilier aspectuoase care să-l facă pe proprietar să se simta bine in camera sa, ci să prezinte și funcționalitate deplină. Asta înseamnă că trebuie urmați anumiți pași esențiali, astfel încât decizia luată să nu fie niciodată regretată.

  • Alegerea culorilor - culoarea mobilei joacă un rol esențial. Dat fiind faptul că este un spațiu extrem de simplu, fiecare are libertatea deplină de a apela la nuanțele care îl fac să se simtă cat mai confortabil.

Cu toate acestea, se pare că majoritatea oamenilor optează pentru piesele de mobilier in nuante de maro. Acestea, de cele mai multe ori, sunt combinate și cu diverse culori, unele dintre ele fiind chiar aprinse - roșu, galben sau portocaliu.

  • Funcționalitatea mobilei - pe lângă faptul că piesele de mobilier din dormitor trebuie să fie plăcute ca aspect, trebuie să fie și pratice. Tocmai de aceea, în astfel de situații sunt absolut necesare dulamurile, sertarele și alte locuri de depozitare.

mobila-bucatarie-clasica-ronald

În plus, acestea trebuie să fie alese în așa măsură încât sa nu aglomereze prea mult camera, tocmai pentru ca proprietarul să aibă și posibilitatea de a se mișca în voie in interior. Specialiștii Arta Mobilei realizează astfel de piese de mobilier perfect încadrate în orice spațiu, indiferent dacă este vorba despre mobila bucatarie, mobilă living, mobila de baie sau pentru dormitor.

mobila-dormitor-francesca

Cu toate acestea, odată alese piesele de mobilier pentru dormitor de la www.arta-mobilei.ro, clienții vor fi 100% siguri că vor avea parte nu doar de piese de mobilier aflate în trend, ci și durabile și perfect utile.

mobila-dormitor-collins

De altfel, datorită faptului că pentru Arta Mobilei e extrem de important ca fiecare client în parte să fie pe deplin mulțumit, îi pune la dispoziție posibilitatea de a beneficia de consultanță în ceea ce priveste realizarea proiectului, deplasări și consultări gratuite, transport și montaj gratuit în jurul Bucureștiului, garanție pentru 2 ani de zile la toate produsele, precum și un termen de realizare a comenzii de 20 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri