Sari la conținut
News Alert

DanceMasters 2017. Peste 1.500 de dansatori din 20 de țări

Perechea latino numarul 1 mondial, Armen Tsaturyan și Svetlana Gudyno, din nou pe ringul Dancemasters. Cel puțin 12 perechi din top 50 mondial se vor lupta pentru podium, atât la dansurile standard, cât și la dansurile latino.

DanceMasters2017-01

DanceMasters este la a 14-a ediție. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă în perioada 10-12 martie 2017, după cum urmează: ziua de 10 martie va fi dedicată în întregime competițiilor naționale, iar zilele de 11 și 12 martie vor fi dedicate întrecerilor internaționale. Se așteaptă peste 1.500 de dansatori din 20 de țări, care vor concura în fața a 50 de arbitri din toată lumea, în 45 de competiții de toate categoriile de vârstă.

Galele, sâmbătă 11 și duminică 12 martie, de la 19.30. În finalele Galelor vor dansa cei mai strălucitori dintre concurenți, dansatori latino și standard din top 10 mondial, în două seri de splendoare: vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step și samba, cha-cha, rumba, jive...

Galele Dance Masters 2017 vor fi difuzate în premieră marți 14 martie si Joi 16 martie pe canalele Digi Sport.

DanceMasters reunește competiţii internaţionale de dans sportiv în calendarul Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv - WDSF și Federației Române - FRDS, și este organizat în România încă din 2003, la iniţiativa Clubului de Dans Sportiv ,,Pas în Doi”, a lui Bogdan Păun și a Clubului de Dans Sportiv ,,Phoenix”.

Bilete în rețeaua Eventim.

Începută la ediția din 2014, Organizatorii s-au gândit să continue invitația lansată iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu dețin carnet de dansator la un club de dans sportiv), să participe într-o competiție de vals vienez dedicată 100% amatorilor. Trofeul poartă numele lui Titus Munteanu, un mare căutător de talente, o personalitate a televiziunii și un adevărat susținător al dansului sportiv din țara noastră (al cărui Vicepreședinte de Onoare a fost).