Sari la conținut
News Alert

Dem Rădulescu, George Constantin, Ştefan Bănică senior şi Dinu Manolache, omagiaţi cu stele pe Aleea Celebrităţilor

Actorul care a făcut roluri memorabile în 54 de filme dar mai ales în seria "Brigada Diverse", a fost recompensat post-mortem cu steaua pe care o merita. Fiica şi soţia lui au dezvelit simbolul recunoştinţei.

Irina Rădulescu, fiica lui Dem Rădulescu: „Din anul 2000, tatăl meu are o stea pe cer şi mă bucur că acum are şi proiecţia ei pe pământ. Mulţumesc!”

Recunoştinţă pentru întreaga carieră a primit şi George Constantin. De-a lungul vieţii, actorul a jucat în 59 de piese de teatru şi tot atâtea filme.

Horaţiu Mălăele, actor şi regizor: „După părerea multora, George Constantin a fost un actor mare. După părerea mea nu a fost un actor mare. A fost cel mai mare! ”

Placheta cu numele artistului a fost dezvelită de fiul său, care a păşit pe urmele tatălui şi a devenit cunoscut în seria "Liceenii": Mihai Constantin. O stea a primit şi Ştefan Bănică senior, actor de teatru, film şi cântăreţ.

Ștefan Bănică jr., fiul lui Ştefan Bănică: „Pentru mine personal, tatăl meu, chiar dacă primeşte o stea a fost demult o stea şi rămâne o stea în viaţa mea.”

Cele mai emoţionante momente au fost la omagierea lui Dinu Manolache, actorul care s-a stins în 1998 la numai 43 de ani. Marcată de moment, fiica lui a recitat poezia pe care a primit-o cadou la doi ani, de la tatăl său.

Ilinca Manolache, fiica lui Dinu Manolache: „Vreau pentru fetiţa mea/ Flori o mie şi ceva/ Ca să ningă cu petale/ Să i se aştearnă în cale/ Cerurile fără nori/ Şi tot flori şi flori şi flori. ”