24înOraș. Street Delivery și Festivalul Comediei Românești

Data publicării:
229841 10150966411107074 1549559917 n

Timp de 3 zile, strada Arthur Verona va fi invadată de muzică, cultură şi artă urbană. Stradă se închide şi devine pietonală, gata să primească vizitatorii dornici de o experienţă irepetabilă. Vremea va fi favorabilă unui eveniment în aer liber. Cele mai colorate „tarabe" culturale cu poezii şi concerte vor fi la Street Delivery 2013, pe strada Arthur Verona şi parcul Ioandid, de azi până duminică.

Tot astăzi pe seară are loc în Bucuresti - Noaptea institutelor culturale.

Bogdan Ota vine în România cu primul album „Day of Warth – revelaţia", vineri și sâmbătă la Sala Patria, de la ora 19. Bogdan Ota este un pianist şi compozitor român, care s-a făcut cunoscut în Norvegia la un concurs de talente.

Duminică, se da start la FestCO- Festivalul Comediei Româneşti 2013. Peste 20 de spectacole de teatru, cu distribuţii fabuloase. Aşa se prezintă la start a 11- a ediţie a festivalului de comedie. Timp de 8 zile se vor duela în producţii cele mai importante teatre din România.

Printre premierele cinematografice ale acestei săptămâni se numără Arthur Newman şi Jaful. În plus, Jurasic Park a apărut şi în format 3D.

La Iași, după modelul Capitalei, o stradă devine pietonală şi este lăsată pe mâna celor de la Street Delivery. Teatru, grafică şi concerte, pe strada Vasile Pogor. Cum lucrurile bune sunt molipsitoare, conceptul Street Delivery ajunge şi în celelat colţ al ţării. Timișoara devine, de asemenea, gazda culturii urbane. Pentru trei zile, în Strada Mercy, din inima Banatului.

Tot la Timișoara, Antonia concertează sâmbătă, în club Heaven, de la ora 22.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri