Sari la conținut

Antonia, la Jurnal pentru copii despre momente amuzante pe scenă și năzbâtiile din copilărie

Antonia a vorbit despre concertul pe care îl va susține împreună cu Inna, Lori, Lariss, Mira, Nicoleta Nuca și Carla’s Dreams pe 25 iunie și care este organizat de ProFM: „O să fie un concert foarte tare, pe Casa Poporului! Nu s-a mai făcut așa ceva”.

Tot despre concerte, artista i-a dezvăluit Mirunei și un moment amuzant petrecut pe scenă: „La un moment dat s-a oprit microfonul și muzica era așa... fără cuvinte. Eu eram (gesticulează șoptit – n.r.) nu știu ce să fac... Se uitau oamenii la mine, nu știau ce s-a întâmplat. S-a oprit microfonul în timpul concertului. Foarte ciudat!”

Despre melodiile pe care le interpretează, Antonia a spus că piesa ei preferată este "Marionette", pentru că „este mai lentă, mai de dragoste”. 

Ea a vorbit și despre copilăria pe care a avut-o, dar și cum a câștigat primii bani.

Eram un copil cu foarte multă energie, dar în același timp am fost un copil foarte cuminte față de alți copii. Îmi plăcea să petrec toată ziua afară. Făceam povești, mă duceam prin natură... bine, natura asta mare care era în capul meu era curtea. Mama mă chema în casă să mănânc și eu mă rugam să mă mai lase puțin. Îmi plăcea foarte mult să stau în natură, afară cu prietenii mei”, a povestit Antonia.

Curioasă din fire, Miruna a întrebat-o ce năzbâtii a făcut când când era mică.

Am făcut multe! De mai multe ori cădeam și veneam acasă cu genunchii zgâriați. O dată am căzut și mi-am spart barba. O dată am dormit acasă la prietena mea și am ieșit afară fără să știe nimeni, pe geam, și m-am întâlnit cu alte prietene, dar n-am făcut nimic rău, pur și simplu era adrenalina că am ieșit din casă fără să știe mama”, a mai spus Antonia.

Artista a dezvăluit că încă se mai uită la desene animate, împreună cu fiica sa – Maya, iar personajul preferat este Pocahontas, dar îi place și de Ariel. Atât de mult încât a interpretat un pasaj din Mica sirenă.

„Primii bani pe care i-am câștigat au fost făcând curățenie prin casă, așa mă motivau părinții mei să-i ajut. Tata, mai mult, să-i calc cămășile. Călcam acolo, nu știu dacă mă descurcam, dar așa am învățat să calc. Și după aia mi-am câștigat bănuții făcând babysitting, în America. Mă chemau vecinii să stau cu copilașii, o oră două, și îmi dădeau un fel de mic salariu”, a povestit Antonia.

Antoniei îi plac copiii foarte mult. Iar ea are doi, o fetiță și un băiețel.

Maya are 5 ani. Ei îi plac prințesele foarte mult. E fericită, mereu zâmbește, sensibilă, îi place să cânte și să danseze și nu îi impun eu. Asta este plăcerea mea, o văd cum vine de la sine. Iar Dominic face șase luni într-o săptămână. El râde și mănâncă, e un grăsan mic. E foarte cuminte și acum îi ies dințișorii”, a spus ea.

Antonia le-a transmis copiilor care urmăresc emisiunea Jurnal pentru copii că îi apreciază foarte mult, să rămână copii la suflet întotdeauna, să fie cuminți și să se ducă la școală.

Iubesc copiii foarte mult, nu sunt rea. Vă pup și vă mulțumesc!”, a încheiat Antonia. În final, ea i-a dăruit Mirunei un autograf.