Consilier de etichetă. Unde ţinem poşeta atunci când suntem la restaurant?

Data publicării:
poseta

Karina Nagy, consilier de etichetă, explică:

Poşeta foarte mare, încăpătoare, este poşeta care însoţeşte o doamnă extrem de activă, care are laptopul după dumneaei, are tableta după dumneai, două telefoane, pentru că este foarte ocupată. Şi mai are agenda şi multe ustensile care se aranjează. În niciun caz n-o s-o aşezăm pe masă.

Prin urmare, această poşetă va fi cât este posibil ascunsă şi agăţată de spătarul scaunului pe care stau sau de mânerul scaunului pe care stau. Dacă am posibilitatea s-o aşez pe scaunul de lângă mine, iarăşi este o situaţie potrivită pe care o voi adopta.

Poşeta medie, la fel ca şi cea supradimensionată, va fi poziţionată, în cazul în care există mâner al scaunului pe mânerul scaunului, în cazul în care există scaun lângă mine, pe scaunul de lângă mine.

Poşeta plic este cea pe care de regulă o ţinem în mână atunci când mergem la un eveniment, poate chiar la o nuntă. Uneori aceasta are o baretă şi bareta aceea este acolo pentru a putea agăţa poşeta plic de mânerul scaunului. În cazul în care mânerul scaunului nu există, poşeta plic poate să fie aşezată pe masă, dacă masa este lipită de perete. Şi atunci poşeta poate să fie lipită de perete şi să existe pe masă.

Doamna este sfătuită ca la o nuntă sau la o petrecere unde masa e rotundă şi nu e lipită de perete şi sunt foarte multe persoane în jurul ei, să poziţioneze această poşetă plic lângă ea pe scaun, folosindu-se uşor de coapsă pentru a securiza această geantă.

E bine, totuși, să nu uităm să fim atenţi la bunurile noastre.

În niciun caz, niciodată, în nicio lume, nicio societate, geanta nu trebuie să fie poziţionată pe jos. O geantă este o prelungire a personalităţii femeii care o poartă.

Evităm să punem geanta în spatele nostru şi reuşim cu succes să avem o postură mlădioasă feminină poziţionând geanta lângă noi, pe scaun, pe mânerul scaunului sau pe scaunul de lângă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri