Sari la conținut

DIGIMATINAL | Mai multă putere pentru Mercedes G- Klasse

Brabus a prelucrat modelul G500 4x42 coform tratamentului propriu, făcându-l să arate impresionant, iar motorul a fost "convins" să ofere mai multă putere. Pachetul oferit de Brabus poartă numele oficial B40-500 PowerXtra performance kit și modifică electronic sistemul de injecție și presiune, oferind un plus de 78 CP și 100 Newton metru.

Astfel, motorul twin-turbo V8 de 4.0 litri dezvoltă acum 500 CP. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu șapte trepte. Deși noul model cântărește aproape trei tone, acesta poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 6.9 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 210 km/oră.

Brabus a mai modificat sistemul de evacuare și a mai adăugat o serie de elemente aerodinamice, precum și grila cu logo Brabus. Mai remarcăm proiectoarele de ceață LED, farurile cu xenon și luminile de zi LED cu semnal integrat. La interior regăsim luxul clasic Brabus, scaunele fiind tapițate cu piele Mastik și finisate cu cusături roșii. Plafonul și restul de elemente din interior sunt finisate cu piele Alcantara.