Sari la conținut

Idei pentru petrecerea timpului liber în zilele următoare

Fanii trupei Zdob Zdub vor avea parte de un concert aniversar memorabil. Pe lângă hiturile adunate pe parcursul întregii cariere, "zdubii" pregătesc lansarea unui nou album simbolic, intitulat "20 de veri".

Un film împărţit în acte, ca o adevărată piesă de teatru. Așa se anunță a fi cea mai recentă producţie regizată de celebrul Quentin Tarantino. După Django Dezlănțuit, ne pregătim de un alt western: "Cei opt odioși" ajung astăzi în cinematografe.

În „The Hateful Eight", Tarantino aduce împreună opt personaje de care cu greu te poţi ataşa, pentru că sunt, aşa cum spune şi titlul... odioase. La câţiva ani după Războiul Civil American, o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat şi sălbatic din Wyoming. Vânătorul de recompense John Ruth, cunoscut drept „Călăul", o duce pe Daisy Domergue în orăşelul Red Rock, unde trebuie să o predea justiţiei. Filmul intră astăzi în cinematografe şi are puţin peste trei ore.

Concertele simfonice nu lipsesc de pe scenă nici la începutul acestui an. Alexandra Ușurelu vă invită pe 18 ianurie la un spectacol "PUR".

După succesul concertului simfonic susținut împreună cu Symphonic Pop Orchestra în vara anului trecut, îndrăgita artistă revine cu un nou eveniment multimedia, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național din București.

Una dintre cele mai cunoscute piese de teatru revine în repertoriul Naționalului Bucureștean. Îndrăgitul actor Dan Puric joacă în comedia "Idolul și Ion Anapoda".

"Idolul și Ion Anapoda" este o comedie amară despre căutarea fericirii. Piesa scrisă de unul dintre cei mai importanți dramaturgi interbelici, George Mihail Zamfirescu, deschide porțile pentru spectatori pe 19 ianuarie.

Pe aceeași temă