Irina Margareta Nistor: „Argo este, de departe, cel mai bun film”

Data publicării:
2502margareta-51434

„Nu se aștepta nimeni ca Ang Lee să primească Oscarul pentru cel mai bun regizor, dar uite că s-a întâmplat. Dacă ar fi concurat cu Ben Affleck, nu știu dacă mai lua, dar cum el n-a fost nominalizat, în mod surprinzător, a luat Ang Lee. A doua surpriza ar fi Jennifer Lawrence, pentru că pariurile mergeau catre cea mai vârstnică și cea mai tânără actriță. Dădea bine pentru că una avea nouă ani și cealaltă a împlinit chiar ieri 86 de ani, Emmanuelle Riva”, a spus Irina Margareta Nistor.

„Argo mi-am dorit enorm să iasă. E de departe cel mai bun dintre filme. Este foarte bine construit, e o povestea cu luare de ostatici, din care noi, în anii 80, nu știam foarte multe lucruri. Viața lui Pi este o poveste foarte sentimentală, aș putea spune că nu e nici foarte bine fixată geografic, e o chestie așa, absolut universal valabilă. Cu tigrul ală, pe care nu știu dacă l-au împrumutat din grădina zoologică a unuia dintre interlopii noștri sau nu”, a glumit criticul de film.

Irina Margareta Nistor a explicat și de ce Ben Affleck nu a fost nominalizat pentru cel mai bun regizor: „El vine din lumea actorilor și probabil că, s-au gândit ei, să nu fie nominalizat și la regie. Să nu uităm că el a luat un Oscar pentru scenariu cu Good Wiil Hunting, împreună cu Matt Damon”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri