JURNAL PENTRU COPII. Cavalerii Jedi sunt mereu la modă

Data publicării:
jedi

Puţini sunt puştii care să nu fi auzit măcar în treacăt de Star Wars. Pe lângă îndrăgitele filme, fanii Star Wars s-au bucurat, începând cu anul 1982, de zeci de jocuri. Primul dintre ele a fost Star Wars - The Empire Strikes Back.

Din 1982 până în prezent, cele mai bine vândute jocuri au fost Lego Star Wars şi Battlefront, cu peste 12 milioane de unităţi.

De ce Lego Star Wars 3 este considerat de mulți cel mai cool joc din întreaga serie?„Sunt niste personaje Star Wars lego, la fel ca și droizii, și trebuie să bați droizii și poți să îți cumperi și alte personaje, alte lucruri”. 

Pasionaţii de Star Wars au primit, recent, o veste bună. În viitorul apropiat se pregăteşte lansarea unui joc cu o poveste nouă şi … originală! În plus, vor regăsi secvenţe din filmele care au făcut senzaţie de-a lungul anilor.

Franciza Star Wars este una dintre cele mai profitabile din lume. Până în anul 2012 s-au încasat peste 33 de miliarde de dolari. Interesant este faptul că aproximativ 20 miliarde au fost obţinuţi de pe urma jucăriilor şi a jocurilor Star Wars. Gamerii aşteaptă cu interes următoarea lansare.

Începând cu anul 1982, Star Wars a devenit un fenomen care, anual, atrage tot mai mulţi împătimiţi. Ce va urma de acum înainte, rămâne de văzut. Cert este că Star Wars a fost în top încă de la început şi nu dă semne că există pericolul să se demodeze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri