La Digi Film, spectacolul merge mai departe!

Data publicării:
digi film 2

 

Digi Film îşi concentrează atenţia şi priorităţile pe dezvoltarea şi îmbunătăţirea continuă a conţinutului TV oferind o bogată şi variată selecţie de producţii cinematografice şi de televiziune. Astfel, iubitorii filmului sunt invitaţi să urmărească zilnic spectacolul adus de Digi Film în casele lor, oferta canalului acoperind cu exigenţă toate gusturile şi aşteptările.

“Ţinta noastră este să oferim conţinut de calitate, prin care să răspundem cât mai bine nevoilor şi preferinţelor clienţilor noştri. Drept dovadă, surprizele pregătite includ conţinut variat, care acoperă preferinţele întregii familii: de la filme de dragoste la acţiune, de la comedii la aventură, de la ficţiune la animaţie.” a declarat Bogdan Chiriţoiu, Manager de Proiect al postului Digi Film.

Sinopsis-urile filmelor care urmează să fie difuzate în luna martie și programul integral pote fi consultat pe site-ul www.digi-film.ro, precum şi în broşura lunară Digi Film, tipărită sau în format .pdf.

Digi Film este canalul de filme ce reuneşte toate genurile de film: aventură, comedie, acţiune, dramă, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animaţie, musical etc. Totodată este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din România, regăsindu-se în grilele serviciului de televiziune digitală prin cablu şi prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri