Sari la conținut

Nicole Kidman a dezvăluit motivul comportamentului ciudat de la gala Oscar 2017

Actriţa australiană Nicole Kidman a explicat motivul aflat în spatele stilului ei ciudat de a aplauda la gala Oscar 2017, ce a fost asemănat în presa internaţională şi pe reţelele de socializare cu maniera în care focile îşi plesnesc uneori înotătoarele superioare, informează BBC citat de News.ro.

GettyImages-645747946

Foto: Gulliver/Getty Images

Nicole Kidman a fost invitată, miercuri, într-o emisiune radiofonică prezentată de Kyle Sandilands. ”Le-am spus tuturor că tu aplaudai în acel fel deoarece aveai inele pe degete şi nu voiai să distrugi inelele”, a spus prezentatorul australian.

”Ai atât de multă dreptate, Kyle”, a răspuns Nicole Kidman. ”A fost cu adevărat dificil, pentru că purtam pe un deget un inel uriaş, care nu îmi aparţinea, dar era absolut minunat. Eram îngrozită de gândul să nu îl distrug”, a adăugat actriţa.

Invitată în acea emisiune difuzată de postul radiofonic KIIS1065, Nicole Kidman s-a declarat uşurată că adevărul a ieşit la iveală, în urma speculaţiilor apărute pe reţelele de socializare referitoare la stilul ei ciudat de a aplauda.

”A adevărat, sunt bucuroasă că ai clarificat acest aspect. A fost într-adevăr ciudat şi chiar îmi spuneam: «Dumnezeule, acum vreau să aplaud». Nu voiam nici să nu aplaud, pentru că ar fi fost şi mai rău, oamenii s-ar fi întrebat imediat: «De ce nu aplaudă Nicole?»”, a adăugat actriţa australiană.

Artista a început să râdă atunci când prezentatorul emisiunii a făcut o glumă pe seama acelui moment de la gala premiilor Oscar: ”Ar fi putut să afişeze acele imagini cu tine pe un ecran uriaş într-un parc acvatic Sea World, însoţie de sunetele emise de un leu de mare, care face cam aşa: urgh, urgh, urgh - nu ar fi fost corect!”. 

Gala de decernare a premiilor Oscar din acest an a inclus una dintre cele mai memorabile gafe din istoria evenimentului, când musicalul ”La La Land” a fost anunţat câştigătorul categoriei supreme - ”cel mai bun film” -, deşi drama ”Moonlight” era adevăratul învingător.

Cu toate acestea, a existat un alt moment în timpul galei care a generat multe comentarii şi ironii pe Twitter - felul ciudat în care aplauda Nicole Kidman.

Nicole Kidman era nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru evoluţia sa din filmul ”Lion”. Trofeul acestei categorii a fost atribuit actriţei Viola Davis pentru interpretarea din drama ”Fences”.

În timp ce Viola Davis a fost ovaţionată în picioare de spectatorii din sală în momentul în care a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul, una dintre camerele de filmat s-a îndreptat spre Nicole Kidman, care aplauda într-o manieră foarte ciudată în acel moment.

Actriţa australiană părea că îşi folosea doar podul palmelor pentru a aplauda, ţinându-şi degetele foarte drepte şi uşor arcuite.

Unii dintre internauţii de pe Twitter au asemănat-o pe Nicole Kidman cu o focă, alţii cu personajul negativ Grinch.

Au fost şi câţiva internauţi care au formulat diverse teorii despre maniera ciudată în care aplauda vedeta australiană. Unii sugereau că actriţa tocmai îşi vopsise unghiile, iar alţii s-au întrebat dacă nu cumva inelele sale erau prea grele.