Un american de 96 de ani a compus un cântec pentru fosta sa soție. Melodia a adunat deja milioane de vizualizări

Data publicării:
cantec

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fred Stobaugh a compus cântecul în memoria fostei sale soţii Lorraine, cu care s-a întâlnit înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, în 1938, şi cu care a format un cuplu mai bine de 75 de ani. Bărbatul susţine că versurile le-a scris spontan anul trecut, la scurt timp după decesul soţiei sale. Cântecul a ajuns în atenţia publicului după ce bâtrânul a văzut un anunţ într-un ziar local din statul Illinois pentru un concurs de muzică şi a decis să participe.

Deşi melodia nu îndeplinea criteriile competiţiei, organizatorii au fost impresionaţi de povestea din spatele versurilor şi au decis să înregistreze cântecul. Jacob Colgan, cel care a organizat concursul, şi-a pus la dispoziţie, gratuit, studioul, dar şi vocea pentru a da viaţă versurilor scrise de Fred.

Succesul de care s-a bucurat cântecul, numit „Oh, Sweet Lorraine" a surprins pe toată lumea. Melodia a intrat în Topul Billboard direct pe locul 42, iar Fred Stobaugh a devenit cel mai bâtrân compozitor care reuşeşte o asemenea performanţă. De când a fost încărcat pe YouTube în iulie, a reuşit să strângă peste 3 milioane de vizualizări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri