VIDEO Bucharest International Air Show: Cei mai buni piloţi ai lumii în cel mai mare spectacol aviatic al anului

Data publicării:
bias

Un spectacol la înălţime a atras mii de spectatori duminică în Capitală. 100 de piloţi şi paraşutişti şi-au arătat măiestria în cel mai mare spectacol aviatic organizat aici în 2014, Bucharest International Air Show. Printre cei care au făcut spectacol în faţa celor 3000 de spectatori veniţi la Aeroportul Băneasa s-a aflat şi campionul mondial la acrobaţie aeriană.

FOTO: bias.aero

Acrobaţii, spirale, inimi pe cer. Cel mai mare show aviatic din ţară a început duminică dimineaţă cu o demonstraţie în forţă a profesioniştilor de la Forţele Aeriene Române. A făcut apoi acrobaţii deasupra Bucureştiului un avion de la Aeroclubul Român. Momentul cel mai aşteptat a fost însă prestaţia campionului mondial la acrobaţie aeriană, Jurgis Kavris.

Un alt moment care i-a impresionat pe spectatori a fost demonstraţia Albinelor Baltice, o formaţie letonă cu un stil de pilotaj unic în lume.

Spectatorii show-ului aerian au avut parte şi de o expoziţie la sol, cu elicoptere militare, radare şi sisteme de lansare a rachetelor.

Mai multe fotografii, pe Facebook.com/BucharestInternationalAirShow

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri