Video Albă ca Zăpada, dar fără pitici. Noul film Disney schimbă complet celebrul basm

Data actualizării: Data publicării:
alba ca zapada si cei sapte pitici
Noul film Albă a Zăpada nu va mai avea pitici, ci creaturi magice. Foto: Profimedia Images

Noul film Albă ca Zăpada nu va mai avea pitici, ci creaturi magice. Decizia a fost luată de Disney pentru a nu jigni persoanele care suferă de nanism. Nu e singura adaptare la vremurile actuale. Albă ca Zapada nu mai este o prințesă fragilă, ci o femeie puternică și independentă. În același timp, Studiourile Disney au anunțat amânarea cu un an a lansării filmului inspirat din basmul Fraților Grimm, scriu jurnaliștii de la Variety.

Cei șapte pitici din atât de îndrăgitul basm al Fraților Grimm ar urma să se numească în noul film „creaturi magice”, după cum a anunțat, recent, Disney. Potrivit unui reprezentant al companiei, citat de presa internațională, decizia a fost luată pentru a evita stereotipurile din filmul clasic, dar și după consultarea comunității persoanelor care suferă de nanism.

Noua variantă a producției din 1937 ar urma să fie una în ton cu vremurile moderne, iar despre acest lucru a vorbit chiar actrița principală, Rachel Zegler. Aceasta mărturisea, într-un interviu, că noua Albă ca Zăpada va fi complet diferită față de personajul clasic, mult mai feminină și mai puternică.

Iar o imagine cu o scenă din film a fost dată publicității de Studiourile Disney. În aceasta apare Albă ca Zăpada, înconjurată de cele șapte personaje care ar urma să poarte numele de „creaturi magice”.

Rămâne de văzut cum va arăta varianta finală a filmului inspirat de animația care a încântat atâtea generații.

Cert este că lansarea, prevăzută pentru martie 2024 a fost amânată cu un an. Cel mai probabil din cauza grevelor din industria filmului american, așa cum s-a întâmplat și cu alte producții aflate în lucru.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri