Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt joacă în noul film al lui Quentin Tarantino

Data actualizării: Data publicării:
Global VIP's Attend Clinton Global Initiative
Brad Pitt. Foto: Guliver/Getty Images

Leonardo Di Caprio şi Brad Pitt vor face echipă în noul proiect al lui Quentin Tarantino, un film a cărui acţiune este plasată în 1969 în perioada crimelor lui Charles Manson, relatează Reuters citat de News.ro.

Global VIP's Attend Clinton Global Initiative
Foto: Gulliver/Getty Images

Studiourile de film Sony Pictures au anunţat miercuri că filmul se va numi "Once Upon a Time in Hollywood" şi că Di Caprio va interpreta rolul unui star western dintr-un serial de televiziune, iar Pitt va fi cascadorul care l-a dublat pe actor în carieră. 

Este pentru prima dată când cei doi actori vor juca împreună într-un film.  

"Amândoi se luptă să reuşească într-un Hollywood pe care nu îl mai recunosc. Dar Rick (DiCaprio) are o vecină foarte celebră... Sharon Tate", scrie Sony Pictures într-un comunicat.

Actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, a fost ucisă în 1969 de adepţii lui Manson, unul dintre cei mai notorii criminali din America. Manson a murit în noiembrie 2017 la vârsta de 83 de ani în timp ce ispăşea condamnarea pe viaţă. 

Filmul va fi lansat pe 9 august 2019, la 50 de ani după ce Tate şi patru prieteni au fost înjunghiaţi sau împuşcaţi mortal. 

Tarantino a declarat că a lucrat la scenariu timp de cinci ani şi a trăit în zona Los Angeles aproape toată viaţa, "inclusiv în 1969, când aveam 7 ani". 

"Sunt foarte emoţionat să spun povestea asta despre LA şi despre un Hollywood care nu mai există. Şi sunt foarte fericit cu o echipă ca Di Caprio şi Pitt", a transmis el printr-un comunicat. 

Di Caprio a câştigt un premiu Oscar în 2016 pentru rolul din "The Revenant", în timp ce Brad Pitt a fost nominalizat la Oscar pentru performanţa din "Moneyball" şi "The Curious Case of Benjamin Button". 

Tarantino a câştigat două premii Oscar pentru scenariile filmelor "Django Unchained" şi "Pulp Fiction", producţii pe care le-a şi regizat. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri