Film

Secțiunea ”Film” de pe Digi24 îți oferă știri despre cele mai noi filme și alte articole interesante. Află ce filme noi rulează în cinematografe și ce filme mult așteptate vor apărea. Urmărește interviuri exclusive cu actori români și din afară și află utimele știri despre festivalurile de film. Aici găsești recomandări de filme de toate genurile.

casa

Cât costă casa lui Harry Potter

Casa lui Harry Potter e de vânzare. E vorba chiar de imobilul în care micul vrăjitor s-a ales cu o cicatrice pe faţă şi unde părinţii săi au fost ucişi.

festival oradea

O lună de filme în parc

Maraton de filme la Oradea pentru aproape o lună. Parcul Cetăţii din oraş s-a transformat într-un imens cinematograf în aer liber, unde scaunele din sala de cinema au fost înlocuite cu hamacele şi...

henric 8

DIGIPEDIA | Nebunia lui Henric al VIII-lea

A fost gloria Angliei. Un prinț inteligent care a strălucit pe tron. Atletic, spiritual, evlavios. S-a autoproclamat apărătorul credinței, dar destinul lui a fost să zguduie religia din temelii.

89th Annual Academy Awards - Fan Arrivals

Noul film în care va juca Felicity Jones

Luca Guadagnino va fi regizor, iar de scenariu se ocupă Kristina Lauren Anderson. Mai multe studiouri cinematografice, printre care Paramount şi Universal, s-au oferit să producă pelicula.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0964

1 EUR = 4.9764

1 GBP = 5.818

1 USD = 4.65

Vremea

București Băneasa
5°C
Presiune
754mmHg
Vânt
m/s
Prognoza detaliată