(P) Fii pregătit pentru marea finală! Pe admiral.ro pariezi pe Finala Cupei Mondiale de Fotbal

Data publicării:
Admiral CM2022 Finala - 780x440

Cea mai controversată ediție a Cupei Mondiale se apropie de sfârșit! Această ediție ne-a rezervat multe surprize atât în perioada de pregătiri, cât și în ceea ce privește prestația echipelor.

Finala Cupei Mondiale 2022 se va disputa între Argentina și Franța. Aceasta va avea loc duminică 18 Decembrie, de la orele 17:00. Câștigătoarea marelui trofeu va beneficia de 42 de milioane de euro.

Poți paria pe cel mai important meci al anului, prematch sau live, pe admiral.ro unde te așteptăm să descoperi o ofertă specială dedicată acestui eveniment.

Argentina este pentru a șasea oară calificată în finala competiției. Parcusul acesteia a început cu un meci care a surpins fanii, 1-2 cu Arabia Saudită, însă au recuperat în victoriile cu Mexic și Polonia. În cele din urmă, aceasta a obținut calificarea după partida jucată cu Croația, câștigând cu scorul 3-0. În urma acestei partide, Lionel Messi a realizat 3 recorduri: cel mai bun marcator la Cupa Mondială, căpitanul cu cele mai multe meciuri, 18 la număr și primul jucător care a contribuit la 20 de goluri în cadrul unei Cupei Mondiale.

Franța, campioana mondială en-titre, este printre puținele echipe care joacă două finale consecutive de Cupă Mondială, după Italia în 1934 și 1938, și Brazilia 1958, 1962. În această ediție s-a calificat în semifinale, dupa victoria în meciul cu Anglia cu scorul 2-1. Apoi, în cea de-a doua semifinală a învins Marocul cu scorul 2-0 calificându-se astfel în finală. Franța se va lupta în acest meci pentru a deveni a treia echipa care reușeste să-și apere titlul de campioană mondială.

Descoperă pe admiral.ro ce ofertă ți-am pregătit pentru finalul Cupei Mondiale! Argentina sau Franța? Are șanse Franța să-și păstreze titlul de campioană?

V-ați plasat biletul câștigător? Prematch sau live, te așteptăm pe admiral.ro să fim împreună pentru mare finală a Cupei Mondiale!



 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri