Actorul Matthew Perry a fost spitalizat de urgență

Data publicării:
matthew perry
Foto: Shutterstock

Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul "Friends", a fost spitalizat de urgenţă marţi, în urma unei perforaţii a intestinului, potrivit presei britanice, scrie News.ro. 

matthew perry
Foto: Shutterstock

În vârstă de 48 de ani, actorul se recuperează după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, într-un spital din Los Angeles. 

Un reprezentant al actorului a declarat pentru TMZ că Perry "apreciază grija pentru sănătatea sa", dar a cerut să-i fie respectată intimitatea pe parcursul recuperării. 

Parforaţia gastrointestinală, mai cunoscută ca ruptură de intestin, are loc când se formează o gaură în stomac, intestin gros sau în intestin subţire. 

Simptomele includ dureri abdominale acute iar complicaţiile pot duce la septicemie care pune viaţa în pericol. 

Actorul a vorbit public despre lupta sa cu dependenţa de droguri şi încercări de recuperare pe termen lung.  Perry este cunoscut pentru că a urmat programe de dependenţă pentru consum de Vicodin în 1997 şi 2001. 

Greutatea sa a scăzut la aproximativ 63 de kilograme, el spunând că îşi aminteşte cu greu filmările la trei sezoane din serialul "Friends". 

În 2013, Perry a vorbit despre lupta sa cu alcoolul şi drogurile, spunând că învinge în bătălia împotriva dependenţei. 

El a declarat pentru ABC News: "Cel mai adesea era alcool şi opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii şi-au dat seama".  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri