Certificatul de deces al lui Matthew Perry aduce clarificări, dar nu elucidează misterul morții actorului

Data publicării:
Matthew Perry face cu mana
Matthew Perry a murit pe 28 octombrie. Foto: Profimedia

Moartea subită a actorului Matthew Perry, luna trecută, a fost învăluită în mister, dar certificatul de deces mai multă lumină asupra sfârșitului actorului, relatează Business Insider.

Certificatul de deces, care a fost obținut de mai multe publicații, inclusiv E! News, a dezvăluit că actorul a murit la ora locală 4:17 p.m. sâmbătă, 28 octombrie, și că acesta a fost găsit inconștient în cada cu hidromasaj.

Medcii legiști au făcut autopsia cadavrului actorului, dar nu au anunțat încă o cauză a decesului. Când aceasta va fi stabilită, certificatul de deces va fi actualizat.

Insider a relatat anterior că, dacă rezultatele autopsiei ar fi neconcludente, ar putea dura până la șase luni pentru ca rezultatele toxicologice să apară. Acestea ar putea dezvălui modul în care actorul a murit de fapt. Cu toate acestea, un fost legist-șef al orașului New York a declarat pentru Fox News că raportul toxicologic ar putea fi deja complet.

„Îmi imaginez că ceea ce fac ei în acest moment este să discute concluziile cu procurorul și familia și că, în timp util, vor face publice constatările”, a spus Dr. Michael Baden pentru presă.

El a adăuat că interesul public în acest caz ar putea duce la un raport toxicologic mai detaliat, iar dacă se descoperă că actorul a luat droguri, s-ar putea implica și procurorii.

Certificatul de deces nu arată boli sau leziuni care să fie potențiale cauze ale morții actorului.

Tatăl vitreg al lui Perry, fostul prezentator al emisiunii „Dateline”, Keith Morrison, este cel care a anunțat dispariția lui Perry. El a fost văzut în fața casei actorului în noaptea în care a murit acesta.

Moartea lui Perry, luna trecută, a dus la un val de omagii din partea prietenior, familiei și fanilor. Actorul a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din serialul „Friends” și pentru susținerea celor care se luptă cu dependența de droguri.

Perry a fost înmormântat pe 3 noiembrie, iar la ceremonie au participat membri ai familiei și prieteni, inclusiv colegii săi din serialul „Friends”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri