Video Cum sună „Dragostea din tei” într-un cover cântat în limba română de o trupă germană de folk metal

Data publicării:
secventa din videoclipul coverului trupei feuerschwanz dupa „dragostea din tei”
Trupa de metal medieval Feuerschwanz a făcut un cover după „Dragostea din tei” Foto: captură video

O trupă de folk metal din Germania, Feuerschwanz, a făcut un cover după melodia „Dragostea din tei” cu care trupa O-Zone făcea furori în anii 2000. Nemții au combinat versurile basarabenilor cu chitare electrice, tobe, armuri, vase vikinge și dragoni, caracteristice stilului „medieval metal”.

Videoclipul a fost postat pe Youtube de una dintre cele mai mari case de discuri de muzică metal din Europa. În două zile a sărit de 200 de mii vizionări, iar în comentarii sunt mulți români, dar și străini, care felicită trupa din Germania pentru clip, dar și pentru pronunție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu este pentru prima dată când ritmul remixat al melodiilor lansate de trupa O-Zone asigură succesul unor artiști străini. Cel mai urmărit vlogger francez a dat lovitura în noiembrie anul trecut cu o melodie pe care o cântă în limba română. Piesa lansată de Squeezie s-a situat în topul celor mai ascultate pe Deezer în România şi pe Spotify în Franţa. Melodia „Time Time”, o parodie după muzica anilor 2000, avea ca temă fericirea de mânca un pepene fără sâmburi și  parodia, între altele, și hit-ul „Dragostea din Tei”.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri