Glumele anti-Trump de la premiile Emmy 2017

Data publicării:
sean spicer

Cea de-a 69-a ediţie a Premiilor Emmy şi-a desemnat câştigătorii, într-un spectacol plin de politică. Dincolo de serialele „Povestea Slujitoarei”(„The Handmaid's Tale”) şi „Mari minciuni nevinovate”(„Big Little Lies”), învingătoarele serii, vedetă a fost Donald Trump. Preşedintele Statelor Unite a fost ironizat de nenumărate ori în discursurile vedetelor de televiziune.

A fost seara anti-Trump la Los Angeles, unde starurile s-au întrecut în critici la adresa lui Donald Trump. Stephen Colbert, gazda show-ului, a dat startul.

Ştim cu toţii că Premiile Emmy înseamnă foarte mult pentru Donald Trump. Fiindcă a fost nominalizat de mai multe ori pentru „Ucenicul”, dar nu a câştigat niciodată. De ce nu i-aţi dat un premiu Emmy? Fac pariu că dacă ar fi câştigat un Emmy, nu ar mai fi candidat la preşedinţie. Aşa că, într-un fel, e vina voastră”, spune Stephen Colbert, realizator tv.

Finalul ceremoniei a însemnat şi o surpriză pentru vedetele din sală: pe scenă şi-a făcut apariţia fostul purtător de cuvânt al Casei Albe. Des criticat pentru conflictele pe care le-a avut cu jurnaliştii, Sean Spicer a stârnit de această dată hohote de râs.

„Aceasta va fi cea mai mare audienţă din istoria Premiilor Emmy! Punct”, afirmă Sean Spicer, fost purtător de cuvânt al Casei Albe.

Alec Baldwin a fost premiat pentru rolul său Donald Trump interpretat în cadrul emisiunii NBC, „Marile minciuni nevinovate” a primit, între altele, trofeul pentru cea mai bună miniserie, iar adaptarea făcută de Hulu romanului semnat de Margaret Atwood - „Povestea Slujitoare” - a fost desemnată „cel mai bun serial - dramă”, în timp ce Elizabeth Moss a fost recompensată pentru rol principal. 

CITIȚI ȘI: Premiile Emmy 2017. Hulu, prima platformă de streaming care a câștigat marele  premiu al galei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri