O vedetă Disney și cunoscută cântăreață a murit, la 48 de ani

Data publicării:
coco lee canta pe scena
Cântăreața și vedeta Disney Coco Lee a murit la vârsta de 48 de ani. Foto: Profimedia

Cântăreața și vedeta Disney Coco Lee a murit la vârsta de 48 de ani, relatează BBC.

Lee s-a bucurat de celebritate în Asia în anii 1990 și 2000. Născută în Hong Kong, Lee s-a mutat în SUA în copilărie și a lansat albume în mandarină și engleză.

Ea a fost de asemenea vocea personajului principal în versiunea în mandarină a filmului Disney Mulan și a interpretat o melodie din coloana sonoră a filmului Crouching Tiger, Hidden Dragon la premiile Oscar din 2001.

Surorile ei au spus că Lee era în comă după o tentativă de sinucidere, în weekend. Lee suferea de depresie de câțiva ani, au scris surorile ei Carol și Nancy într-o postare pe Facebook.

Lee a încercat să se sinucidă duminică și a fost dusă la spital, unde a murit miercuri, au precizat ele.

Lee a debutat în 1994 cu două albume în mandarină. În anul următor, a lansat un album în limba engleză, precum și un al treilea album în mandarină.

„Ne-a adus bucurie cu cântecele și dansurile ei în ultimii 29 de ani, a muncit din greu pentru a deschide un nou orizont pentru cântăreții chinezi pe scena muzicală internațională și a făcut tot posibilul pentru a străluci”, au scris surorile lui Lee.

Coco Lee a cântat, de asemenea, versiunea în mandarină a cântecului de pe coloana sonoră a filmului Mulan, Reflection. De asemenea, cântecul ei Before I Fall in Love este pe coloana sonoră a filmului Runaway Bride, cu Julia Roberts și Richard Gere în rolurile principale.

Anul trecut, Lee a scris pe Instagram că „s-a confruntat cu obstacole majore care i-au schimbat viața” și că 2022 a fost un „an incredibil de greu”.

Cel mai recent single al ei, Tragic, a fost lansat pe 14 februarie 2023.

În martie, ea a scis pe Facebook că a suferit o intervenție chirurgicală la pelvis și la coapsă, din cauza unei leziuni suferite la antrenamente.

În 2011, Lee s-a căsătorit cu Bruce Rockowitz, fostul director executiv al unei companii din Hong Kong. Au două fiice din căsătoria lui anterioară.

În urmă cu trei ani au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, dar Lee nu le-a comentat niciodată.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri