VIDEO Momentul în care prințesa Kate apare la Eurovision 2023, cântând la pian

Data actualizării: Data publicării:
printesa kate zambeste in timpul unei reuniuni publice
Prințesa de Wales a avut o apariție-surpriză la Eurovision 2023. Foto: Profimedia

Prințesa de Wales a avut o apariție-surpriză la Eurovision 2023, cântând la pian în timpul spectacolului de deschidere a marii finale a Eurovision 2023, relatează BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kate a cântat o piesă instrumentală, creată de Joe Price și Kojo Samuel, înregistrată în la Castelul Windsor, la începutul acestei luni.

Prințesa a purtat o rochie albastră și cercei aparținând reginei Elisabeta a II-a.

Clipul de 10 secunde a apărut în cadrul unei versiuni speciale a piese câștigătoare de anul trecut, a ucrainenilor de la Kalush Orchestra.

Piesa a inclus și contribuții de la Lord Lloyd-Webber, Sam Ryder, Ms Banks, Ballet Black, Bolt Strings și Joss Stone.

Pe de altă parte, rușii au atacat cu rachete orașul de origine ale artiștilor ucraineni de la Eurovision chiar cu câteva minute înainte ca aceștia să interpreteze piesa pe scenă în finala concursului.

Șeful administrației regionale locale din Ternopil, Volodimir Truș, a spus că doi civili au fost răniți și că depozitele unor companii și ale unei organizați religioase au fost lovite de rachetele invadatorilor.

Membrii trupei Tvorchi au scris, pe Instagram, că au citit informații conform cărora orașul lor a fost atacat cu zece minute înainte ca ei să intre pe scenă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri