Ce trebuie să mai știți în afară de parola de la oraș: 5 noi reguli pentru accesul în localitatea de domiciliu

Data actualizării: Data publicării:
miting psd targoviste ilustratie
sursa foto Liviu Dragnea/Facebook

Ca urmare a succesului fazei pilot de săptămâna această, când accesul în orașul Târgoviște s-a făcut disciplinat, pe baza de user și parolă, am plăcerea să vă anunț (pe surse) următoarele upgrades la dreptul de liberă circulație. Așadar:

Începând cu 27 mai, intrarea în localitățile de peste 10.000 de locuitori se va restricționa prin diferite niveluri de acces, după cum urmează:

Power User: Acces pe toate străzile: necesită nivelul de Admin și se va elibera doar la prezentarea carnetului de membru PSD sau, după caz, PCR.

Home user: Nivel Alegător Pârlit. Permite acces pe cel mai scurt traseu spre casă, cu derogare pentru drumul la supermarket, școală și spital. Se va elibera tuturor celor care nu pot dovedi o legătură de rudenie de până la gradul 3 cu primarul, consilierii locali sau liderii de partid din localitate.

Digital User: (Nivelul “Ai noștri”) permite acces analfabeților funcționali, pe două cărări, peste tot, fără parolă, doar prin apăsarea degetului pe cascheta polițistului de la intrarea în localitate.

Restricted Access User (numit și Nivelul #Rezist ): acces doar spre ghișeul de plata taxelor de la primărie și, eventual, arestul jandarmeriei, pe cel mai scurt drum posibil. Se va elibera din oficiu hipsterilor, useristilor și lui Cosette Chichirau, că ea prea face scandal peste tot.

2. Parola este netransmisibilă și se schimbă zilnic, potrivit inspirației primarului. Poate conține litere, cifre, firimituri, șpăgi și onomatopee. “Paroleala” adică taxa pe parolă, va fi facturată cetățenilor odată cu plata gunoiului.

3. Se înființează Serviciul Municipal de Parole, Regie Autonomă cu personalitate juridică, care va începe imediat licitațiile pentru noile borduri supra-înălțate și barierele de acces aferente.

4. Cetățeanul care își pierde parola o poate recupera trimițând o recomandată pe adresa serviciului municipal, urmând să primească una nouă în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare. Până atunci poate dormi pe câmp, dacă a rămas în afară localității.

5. Toate aceste măsuri sunt temporare. Guvernul estimează că ele vor fi complet desființate în momentul în care vine noul sistem de recunoaștere facială din China, când nu va mai fi nevoie nici de user și nici de parolă.

Doar de ciocul mic, și fiecare să stea liniștit la locul lui!

Partenerii noștri