Sindicatul Fermierilor Patrioţi respinge orice implicare în protestul fermierilor

Data publicării:
camioane pe centura capitalei
Foto: Inquam Photos /Octav Ganea

Conducerea Sindicatului Fermierilor Patrioţi dezaprobă şi respinge orice implicare în organizarea şi desfăşurarea mitingului spontan al fermierilor, care se desfăşoară în această perioadă.

„Dorim să subliniem că membrii Consiliului Director nu au fost consultaţi sau informaţi cu privire la această acţiune şi nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru aceasta”, a transmis Sindicatul Fermierilor Patrioţi.

Sute de transportatori din toată ţara participă, joi, la a doua zi de protest. Camioane din toată ţara au pornit către Bucureşti încă de dimineața, pentru a se alătura angajaţilor firmelor de transport care protestează pe centura Capitalei.

Reprezentanţii Cancelariei Prim-ministrului au avut, joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţi ai transportatorilor din toate zonele României.

În urma consultărilor, s-a agreat ca cel mai târziu până la sfârşitul săptămânii viitoare să fie stabilită o întâlnire de lucru între reprezentanţii transportatorilor care au participat la consultările de la Guvern şi cei ai Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru a discuta aspectele semnalate în legătură cu Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) şi a găsi soluţii aplicabile la problematicile semnalate de transportatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri