FOTBAL. Corona a primit 12 goluri în două etape

Data publicării:
CORONA VIITORUL

Imediat a căzut şi primul gol al patidei. venit după şutul de la distanţă al lui Bogdan Mitrea. Tânărul Florin Tănase şi-a trecut în cont un al doilea gol din acest sezon după o acţiune al lui Alexandru Mitriţă. Atacurile Viitorului au continuat, dar Remus Dănălache a parat şutul lui Cristi Gavra.

Arbitrul Marcel Bârsan a dictat apoi lovitură de pedeapsă pentru oaspeţi, la un henţ în careu al lui Vlad Munteanu Veteranul Dică a luat însă la ţintă bara porţii gazdelor, astfel că scorul pauzei a fost doar 2 la 0. Cu Sergiu Buş în locul lui Ciprian Brata, Corona a fost mai periculoasă, dar Dragoş Balauru a fost la post.

După ce le-a oferit oaspeţilor un penalty în prima repriză, Munteanu a recidivat şi în a doua, la faultul asupra lui Răzvan Marin. De această dată a executat Ionuţ Larie, dar Dănălache a reuşit să pareze. Protejaţii lui Gică Hagi s-au dezlănţuit însă în ultimele minute, iar Alexandru Lazăr a făcut 3 la 0. Câteva zeci de secunde mai târziu a înscris şi fostul jucător al lui Dinamo, Mircea Axente, care a făcut 4 la 0.

Cu 30 de puncte acumulate, Viitorul s-a apropiat la numai două puncte de Săgeata Năvodari, prima echipă de deasupra liniei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri