FOTBAL. Două nume pentru banca Mediaşului 

Data publicării:
SPORT CRISTI DULCA MEDIAS 021214

Adrian Falub şi Cornel Ţălnar sunt pe placul conducerii celor de la Gaz Metan, care negociază cu cei doi de mai multă vreme. În ultima etapă a turului de campionat, contra celor de la FC Braşov, echipa va fi condusă de secundul Dan Matei, urmând ca unul dintre cei doi tehnicieni renumiţi să preia echipa după vacanţa de iarnă. Din 19 septembrie n-a mai câştigat Gaz Metan un meci în acest campionat. Echipa se află pe loc retrogradabil în acest moment, cu 15 puncte.

"Îmi pare rău că am plecat după un an şi jumătate de la Mediaş. Plec cu capul sus. Sper ca decizia mea să fie bună pentru echipă şi ca băieţii să câştige trei puncte în week - end şi să se salveze de la retrogradare. Am avut o discuţie cu conducerea şi am decis să reziliem de comun acord contractul. M-a deranjat cum s-a prezentat echipa. E un paradox că anul trecut am avut rezultate cu cinci luni de restanţe, dar acum avem salariile la zi şi nu reuşim să ne redresăm", a declarat Cristi Dulca - fost antrenor Gaz Metan Mediaş.

Cristi Dulca a strâns 50 de meciuri la Mediaş, cu un bilanţ de 13 victorii, 15 remize şi 22 de eșecuri. Fostul antrenor al Mediaşului este al 16-lea tehnician schimbat în acest sezon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri