Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Înfrângere la limită

Echipa lui Stoichiţă îşi putea dubla avantajul, dar şutul lui Bucşa a lovit bara. Dinamo a egalat în repriza secundă: ploieştenii au cerut însă fault la Pecanha, la autogolul lui Tudose. 

"Fault clar! Incredibil cum arbitrul nu a dat fault la mine! Este nevoie să-l întrebaţi ce s-a întâmplat. E ruşinos ce s-a întâmplat azi, aici!", spune Peterson Pecanha, jucător Petrolul Ploieşti.

Moussa a avut şansa lui 2-1 pentru Petrolul cu o execuţie spectaculoasă. Lupii galbeni au contestat şi o alta decizie de arbitraj: au cerut gol la o intervenţie a lui Corbu, pe linia porţii, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Dinamo a obţinut victoria pe final. Dorin Rotariu a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului, iar câinii roşii au depăşit-o din nou pe Steaua în clasament. 

"A fost sa fie, recunosc, a fost noroc, astfel de execuţii sunt mai rare, dar mă bucur că a venit în acest moment în care aveam nevoie de victorie", a spus Dorin Rotariu - jucător Dinamo Bucureşti.

"Îi felicit pe Dinamo pentru victoria pe care au avut-o, nemeritată zic eu. Mi se pare că echipa net superioară în seara asta a fost Petrolul", a precizat Mihai Stoichiţă - antrenor Petrolul Ploieşti

Cu cinci etape rămase din sezonul regulat, Dinamo este la cinci puncte în spatele Astrei. Petrolul are doar două victorii în 21 de partide.