Sari la conținut

Gazul pierde cu Energia

Gaz Metan Mediaş a încheiat anul 2014 în Liga Naţională de Baschet cu o înfrângere pe terenul celor de la Energia Tg. Jiu, scor 77 la 71. În runda cu numărul 13, medieşenii au cedat la mare luptă partida cu gorjenii într-un meci cu răsturnări de scor. Gazdele au început foarte bine partida şi după primele 20 de minute au avut un avans de 17 puncte, scor 41 la 24. De la cabine, medieşenii au revenit mai montaţi, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă.

Sfertul trei a fost adjudecat de oaspeţi care s-au impus cu 24 la 13 iar în ultimul sfert şi-au completat revenirea ajungând la un singur punct în spatele gazdelor 66 la 67. Mediașul nu a izbutit să preia conducerea, iar pe final de meci a rămas fără Nikolic, Navickas și Plumb care au fost eliminaţi pentru cinci greșeli personale fiecare.

Energia a închis meciul la 77 -71 pentru a încheia o serie de trei înfrângeri consecutive. Cu 17 puncte adunate, elevii lui Ovidiu Teleabă au încheiat turul pe locul 10, poziţie care duce în acest moment în play-out-ul campionatului.


Redactor: Adrian Susanu