Sari la conținut
News Alert

HANDBAL. Începe lupta pentru titlu la junioare

Fetele pregătite de Mariana Târcă sunt printre favoritele competiţiei după ce sezonul trecut au disputat finala în turneul găzduit în Sala Sporturilor. Braşovencele au însă o absenţă de marcă la startul competiţiei, Sorina Târcă lipsind după ce a fost diagnosticată cu vărsat de vânt.

"Am încredere în fete că vor arăta tot ce au învăţat, în tot acest timp, fiind un turneu final ar fi şi păcat să nu se străduiască să practice un handbal frumos aşa cum au practicat de altfel tot acest sezon", a declarat Mariana Târcă - antrenor Corona Braşov.

Faţă de sezonul trecut lotul braşovencelor a primit câteva jucătoare noi, care speră să pună umărul la un parcurs cât mai lung al junioarelor la turneul final.

"Chiar îmi doresc enorm de mult să câştig titlul, chiar şi un premiu special", a spus Daciana Hosu, jucătoare Corona Braşov.

Chiar dacă în acest sezon fetele vor evolua în faţa unor adversari din grupe de vârstă mai mare, ele sunt convinse că unitatea grupului le va ajuta.

În prima grupă a turneului final, Corona Braşov va evolua cu CSS Călăraşi, CSS 2 Bucureşti şi ACS Sc.181 Bucureşti în zilele de miercuri joi şi vineri. Sâmbătă au loc semifinalele unde se vor califica echipele clasate pe primele două locuri în meciurile din grupe, iar duminică este programată finala turneului.

Pe aceeași temă