Start la festivalul de film horror

Data publicării:
FESTIVAL FILM HORROR BETA

Prima proiecţie din cadrul festivalului a rulat într-unul dintre cinematografele din Braşov. Filmul este despre o adolescentă firavă şi aparent lipsită de personalitate pe nume Carrie. Tânăra este ţinută de mama sa, o femeie extrem de religioasă şi de conservatoare, departe de tentaţiile lumii. Asta o face pe fată vulnerabilă în cercul său de cunoscuţi de la liceu.

După doar câteva ore de pauză cinefilii au avut parte de noi filme de groază, de data aceasta sub formă de animaţii.

"Avem, în primul rând, trei premiere exclusive pentru România. Este vorba despre "Cursa, "Tulpa şi Ţepeş", sunt trei premiere pe care braşovenii şi publicul care va veni la festival pot să le vizioneze începând de mâine. Pe lângă acestea, în încheierea festivalului, vom avea o premieră românească, "Domnişoara Cristina", care are premierea naţională pe 1 noiembrie, iar la noi va ajunge pe 3 noiembrie", afirmă Alina Alexa, organizator festival. 

Pe parcursul evenimentului vor fi organizate mai multe petreceri speciale.

"În data de 31 avem un concert, Aria Urbană, urmat de Gojira şi Planet H, iar în data de 2 noiembrie avem Coma Acustic. Vom avea petreceri private şi la Bran, o serie de DJ cunoscuţi vor fi prezenţi în curtea Castelului Bran într-un cort încălzit", declară Marius Vâlsănescu, organizator festival.

Prima ediţie a festivalului de film horror se desfăşoară în mai multe locuri din Braşov şi Bran, chiar cu ocazia Halloween-ului, până pe 3 noiembrie. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri