Suplinitorii, repartizaţi pe posturi

Data publicării:
SUPLINITORI

Sute de profesori, care au obţinut la examenul de titularizare note sub 7, s-au prezentat astăzi la cele două centre de repartizare, în speranţa că vor ocupa un post de suplinitor. Li s-au alăturat şi cei care au avut note şi mai mari, dar care nu au găsit o catedră de titular. Din această categorie face parte şi Cristina Neagoe, care a obţinut, la examenul de titularizare, nota 8,08. " Din păcate sunt şi alţii în faţă în aşa fel încât trebuie să fim foarte atenţi la ce se ia şi ce rămâne ca să ne putem face cumva o catedră", ne spune Cristina.

Până la ora 11.00, doar 21 de persoane au trecut pe la comisie şi asta din cauză că posturile sunt puţine şi împrăştiate în şcolile din întreg judeţul. Procesul de repartizare a fost unul lent, din cauză că mulţi candidaţi nu şi-au dat silinţa să-şi facă liste de opţiuni.

Cea mai mare înghesuială a fost pe posturile de profesor de limba şi literatura română şi pe cele de educator.

În această etapă de repartizare, candidaţii au de ales din cele 536 de posturi cu angajare pe perioadă determinată de la 1 la 3 ani, dar şi din cele 580 de posturi cu fracţie de normă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri