Victorie în primul meci pentru Corona Braşov

Data publicării:
CORONA HANDBAL-1

Elevele lui Bogdan Burcea şi Vasile Curiţeanu s-au impus lejer în faţa celor de la CSM Ploieşti cu scorul de 38 la 29 după un meci controlat de la un cap la altul. Revenită de la lotul naţional de unde Gheorghe Tadici a renunţat la seviciile sale, Cristina Zamfir a fost una din cele mai bune jucătoare ale braşovencelor. O altă veste bună pentru braşovence este revenirea pe teren după o lungă perioadă a lui Marinela Burghel, care a jucat primele sale minute în acest sezon.

"Important este că în acest stagiul al pregătirii apreciez că suntem exact cum trebuie, nici prea prea nici foarte foarte, ca să spun aşa popular, pentru mine nu este relevant scorul, ci victoria. Trebuie să ne dorim de la jumătate de gol în sus, la fiecare meci victorios", a spus Bogdan Burcea,  antrenorul echipei Corona Braşov.

Până la finalul turneului, Corona Braşov va mai disputa încă două meciuri cu Universitatea Cluj şi Naţionala de Tineret a României. Cele două formaţii s-au întâlnit în primul meci al zilei, iar clujencele s-au impus cu 27 la 23.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri