Alba. S-a născut a doua oară. O fetiţă a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuinţe din Sebeş şi a scăpat fără leziuni grave

Data publicării:
scari

Familia se pregătea să încheie vizita la o verişoară a mamei. Copilul a ieşit pe casa scarii şi, nesupravegheat, s-a strecurat prin grilaj şi a căzut în gol.

"Eram în bucătărie cu Cristina şi am auzit trei bubuituri şi am zis: Cristina ce se aude? Bubuituri şi am ieşit şi când am dat să merg acolo, am văzut fata cum cade în faţa mea jos şi am stigat repede la soţul ei să vină, că a căzut un copil", a relatat un martor.

Părinţii au chemat de urgenţă o ambulanţă. Fetiţa era rănită la cap.

"Au venit la fată, că e verişoară mama fetiţei, au venit amândoi, cu băiatul cu care stă şi când a plecat, cred că cu el cu fata a plecat primul, el a zis că s-a uitat în jos. A venit salvarea şi a dus-o la spital şi am auzit că au dus o la Sibiu", a povestit o rudă.

"Am primit la ora 18.20 o fetiţă de 2 ani şi 6 luni căzută de la înalţime pe casa scărilor. Conştienta, stabilă hemodinamic cu un traumatism cranian, cu contuzie fronto-temporală stângă", a declarat medicul Ioan Petrașcu, de la Spitalul Municipal Sebeș.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei. "Ca urmare a primelor verificări efectuate de poiţişti în incinta imobilului, s-a stabilit faptul că o fetiţă de aproximativ 2 ani, din cauza neatenţiei părintelui, a alunecat şi a căzut în gol de la etajul IV de pe casa scărilor", a spus inspectorul principal Iulia Mărginean, de la IPJ Alba.

Părinţii vor fi cercetaţi pentru neglijenţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri