Clujenii, prea puţin interesaţi de reduceri

Data publicării:
BLACK FRIDAY

Ziua reducerilor nu a adus cozi şi aglomeraţie la rafturile cu produse electronice şi electrocasnice, la fel ca anii trecuţi. Deşi au fost anunţate reduceri de preţuri considerabile, puţini au fost clujenii care au ieşit din casă dornici să cumpere telefoane, tablete, televizoare sau frigidere, la primele ore ale dimineţii. Cei care au ajuns totuşi, în magazine, au fost dezamăgiţi de ce au găsit pe rafturi.

"Televizorul a fost săptămâna trecută, de exemplu, 2.000 de lei și acum e 1.500 și prețul normal este acesta, deci au mărit prețurile înaintea Black Friday-ului", a spus un cumpărător.

"Mai slăbuț față de anul trecut, acum depinde, anul trecut am vânat IT-ul, acum am fost interesat de electrocasnice", a afirmat un alt client.

"Slăbuț față de anul trecut, nu sunt așa multe reduceri. Căutam un telefon, dar nu este la reducere", a spus un alt client.

"Am pregătit reduceri până la 80% pe toate categoriile de produse începând de la televizoare cu ecran plat , laptopuri, telefoane. Stocurile la nivel de rețea sunt suplimentate cu 70% comparativ cu anul trecut", a precizat Nicu Molnar, directorul unui magazin.

Reprezentanţii magazinelor de electronice și electrocasnice se așteaptă ca zilele acestea numărul de clienți să fie mai mare chiar cu 50% faţă alte perioade ale anului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri