Clujul, capitala LEGO-ului

Data publicării:
190814 lego

 

Sutele de vizitatori au avut ce vedea, de la expoziţia LEGO de la intrare, până la mozaicul reprezentând clădirea Cazinoului, care a fost realizat din peste 77.000 de cărămizi LEGO.

"Este construit pe 36 de plăci gri, are 77.000 de piese LEGO, cărămizi unu pe unu şi l-am construit cinci persoane în 6 zile", a precizat Tibor Nagy, directorul general al magazinului. 

Pasionaţii de LEGO au găsit aici peste 600 de tipuri de construcţii adecvate fiecărei categorii de vârstă.

"Începem de la vârsta de 1 an şi jumătate, cu LEGO Duplo, apoi de la 4 ani cu seturile de construcţie noi, iar apoi se ajunge la seturi foarte complexe, precum LEGO Star Wars, LEGO Architecture, care sunt adevărate seturi demne de cadouri pentru arhitecţi şi mai avem seturile LEGO cu roboţi: se pot construi, se pot programa, se poate realiza absolut orice din ei", a explicat Ana Maria Juhasz, marketing manager.

"Poţi să creezi ce vrei din câte piese vrei şi de câte ori vrei, acesta este motivul pentru care am venit aici", a spus unul dintre copiii prezenţi la eveniment.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele: de la mici seturi, care pornesc de la câteva sute de lei, până la produse complexe, ce pot ajunge la 2.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri