Sari la conținut

Fotbal. Continuă criza la "U". Formaţia clujeană a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în campionat

Singurul gol al partidei a purtat semnătura lui George Pirtea, în minutul 63 al întâlnirii.

"Frustrant de-a dreptul. Plătim tribut tinereţii, o echipă care nu ne-a pus probleme niciun moment în niciun fel. Cred că am fost echipa care am dat tonul, pe alocuri bine, am avut şi momente când, probabil că datorită efortului de joi seara, am avut probleme de organizare, dar am revenit, am crescut în joc, am oscilat puţin, dar eu zic că trebuia să câştigăm. Părerea mea că scorul e inechitabil şi nedrept", a afirmat antrenorul Marius Popescu.

Clujenii au acuzat un henţ în faza premergătoare golului arădenilor.

"Henţ clar, dar mă bucur iar, nu vreau să mai zic nimic că deranjez şi eu, dar nu e admisibil", a mai spus tehnicianul.

"Nu, nu a fost henţ. Am făcut preluare pe piept, am preluat-o şi am dat din vole. Simplu. Nu a fost niciun henţ, nici vorbă", a afirmat însă George Pirtea de la CS Şoimii Pâncota.

"Păi ei zic că henţ, noi zicem că nu-i henţ. Eu zic că a fost 11 metri când l-a împins, el o să zică că n-a fost. Am avut un 11 metri, clar! Dar mă rog, astea sunt părerile noastre, părerile lor. Una peste alta, arbitrajul aş vrea să-l avem peste tot şi acasă şi în deplasare, aşa cum au arbitrat băieţii ăştia astăzi", a spus Ionuţ Popa, antrenorul CS Şoimii Pâncota.

Pentru "U" Cluj urmează, sâmbătă, o deplasare dificilă la Mioveni. Formaţia argeşeană este antrenată de fotul jucător şi antrenor al "şepcilor roşii", Claudiu Niculescu.

Pe aceeași temă