Sari la conținut

Fotbal. Duel special pentru Cristi Pustai

"Nu sunt, cel puţin nu din partea mea, nu sunt orgolii. În afară de ASA, unde lucrez acum, probabil că tot timpul o să ţin cu Gaz Metan şi cu Pandurii. Adică sunt locuri unde am lucrat şi este normal să te gândeşti că ai mâncat acolo o pâine", a afirmat antrenorul formaţiei ASA Târgu Mureş.

ASA Tîrgu Mureş a devenit revelaţia acestui sezon, după ce, din postura de nou-promovată, s-a instalat în clasament la doar 2 puncte de podium. Pandurii au decăzut, însă, după plecarea lui Cristi Pustai şi au bifat doar 2 victorii în această ediţie de campionat.

"Este un meci cheie, pot spune, din acest sfârşit de tur, pentru că urmează un prag de 20 de puncte pe care ar trebui să îl trecem cât mai repede spre a ne îndrepta, până la sfârşitul turului spre următoarea barieră de 30 de puncte. Eu cred că adversarul nu ne va surprinde pentru că îl cam ştim, însă, depinde de prospeţimea, de calitatea pe care o avem noi la ora jocului", a spus Cristian Pustai.

"Suntem foarte încrezători într-o victorie sau cel puţin un egal şi după aceste rezultate foarte bune ale noastre şi un parcurs nu tocmai bun al celor de la Pandurii", a afirmat Ioan Hora, jucător la ASA Tîrgu Mureş

ASA Tîrgu Mureş se deplasează sâmbătă pe terenul Pandurilor fără doi jucători importanţi: Claudiu Voiculeţ, suspendat şi Ousmane N'Doye, accidentat.