Fotbal. Monroy, înger şi demon

Data publicării:
250214 monroy

Chiar şi în aceste condiţii, evoluţia lusitanului a fost apreciată de preşedintele feroviarilor, Iuliu Mureşan.

"Monroy şi în pregătire în 3 partide din 4 pe care le-am jucat în Spania, a fost omul meciului, cel mai bun de pe teren, nu numai de la noi din echipă, l-au remarcat şi antrenorii echipelor adverse. Şi acum, cât a jucat, a fost cel mai bun de pe teren. După părerea mea, e un mare câştig pentru noi, pentru echipă", a declarat acesta.

Oficialul din Gruia este convins că jocul feroviarilor va avea mult de câştigat după venirile franco-algerianului Najib Ammari şi ale georgianului Georgi Chanturia, care este aşteptat să sosească la Cluj în zilele următoare.

"În următoarele 2-3 săptămâni vom câştiga mult la creativitate, pentru că ne-a lipsit mai ales în prima repriză, pentru că dacă aveam nişte jucători mai dribleuri, mai creativi, am fi făcut diferenţa şi am fi câştigat partida. Asta, să zicem, ne lipseşte la echipă, dar o să-i avem", a mai spus Iuliu Mureșan.

Chiar dacă fostul club al lui Ammari, Cernomoreţ Burgas, a contestat transferul algerianului la Cluj şi a cerut despăgubiri de 500.000 de euro, Iuliu Mureşan a dat asigurări că CFR nu va avea de suferit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri