Sari la conținut

Fotbal. Vânzarea de jucători, salvarea feroviarilor

Portarul Mario Felguieras, fundaşul Mario Camora şi golgeterul echipei, Gregory Tadé sunt cele mai valoroase piese de export pentru clujeni.

"Vrem să menţinem nucleul de bază de jucători, dar s-ar putea ca 2-3 să îi lăsăm să plece. Sunt 2-3 pentru care şi-au manifestat nişte cluburi interesul. Sigur că o soluţie ar fi să mai vină 2-3 jucători, ca să mai facem bani. O altă soluţie sunt banii de la televiziune care vor veni în ianuarie şi aşa mai departe, deci se întrevăd nişte îmbunătăţiri şi pe forţe proprii", a afirmat Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj.

Presa a vorbit şi despre interesul manifestat de Rapid Bucureşti pentru Ionuţ Larie şi Aytor Monroy. Iuliu Mureşan neagă, însă, orice fel de negocieri în acest sens. "Cred că a fost o glumă asta, nu ştiu. Nu ne-a căutat nimeni, cel puţin pe mine şi nici pe Răzvan. Credeţi că Steaua şi-l poate permite pe Mario Felgueiras, pentru că existau informaţii şi în acest sens... Nu ne-a contactat nimeni nici pentru Mario Felguieras, de la Steaua, cel puţin, de la alte cluburi poate, dar nu din ţară."

Primul care va părăsi, însă, clubul feroviar este Vasile Miriuţă. Antrenorul intenţionează să demisioneze după partida cu CSMS Iaşi şi să dea curs unei oferte venite din Ungaria.