Sari la conținut

Handbal. Spectacol pe semicerc în Polivalentă. Meciul România - Serbia se joacă sâmbătă cu tribunele pline

"Cristina Neagu nu mai jucase de câteva săptămâni din cauza accidentării şi m-a surprins în acest meci, pentru că a făcut un singur antrenament înaintea jocului. Performanţele sale în acest meci au fost fantastice. A scăzut puţin pe final de meci din cauza oboselii. Va trebui să gestionez puţin altfel această situaţie pentru meciul de sâmbătă, pentru că am jucătoare, pot face schimbări. Această echipă are multă forţă", susţine Tomas Ryde, selecţioner România.

Marea absentă a României pentru returul cu Serbia este Paula Ungureanu. Portarul celor de la HCM Baia Mare s-a accidentat la genunchi în partida tur. Locul său între buturi va fi luat de Denisa Dedu.

"Mă pregătesc intens pentru meciul care urmează. Îmi doresc din tot sufletul să pot face un meci bun, să-mi ajut echipa, iar după aceea, munca mea va fi la fel de intensă, iar alături de Paula şi alături de Ionica, ne dorim împreună să facem o treabă foarte bună în continuare, chiar şi la Campionatul Mondial", a afirmat jucătoarea echipei Corona Braşov.

Declarată cea mai valoroasă tânără jucătoare din Europa, Eliza Buceschi traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei. Interul stânga a semnat recent cu Thuringer, campioana Germaniei.

"Visul oricărui jucător de handbal este să reuşească mari performanţe alături de echipa naţională, iar calificarea la un Campionat Mondial, mai ales în anul 2015, care este anul premergător Olimpiadei, pentru mine este ceva ce-mi dă oportunitatea de, poate, a mă afla la Rio în 2016, ceea ce cred că pentru un sportiv este performanţa maximă", spune jucătoarea.

Meciul România - Serbia este în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 17:00.

Pe aceeași temă