Poştaşul sună la ușă cu veşti bune

Data publicării:
postas

Marius Klein este poștaș de peste 20 de ani și știe că luna decembrie este cea mai aglomerată din an. "Începe achitarea pensiilor și lumea este foarte nerăbdătoare să le primească. E mai mult de lucru, dar facem un bine. Luna asta sunt sărbătorile și e nevoie de bani... cât de mulți", spune poștașul.

De-a lungul vremii, a ajuns să înveţe până şi zilele de naștere ale celor pe care îi vizitează în fiecare lună. "Astăzi este ziua ei... Împlinește 70 de ani și ne așteaptă. Mi-a zis că astăzi stă toată ziua acasă ca să îi fac o surpriză", spune poștașul despre una dintre pensionarele care îl așteaptă să îi sune la ușă.

Bucuroasă de cadoul primit chiar de ziua ei de naştere, femeia mărturiseşte că îşi făcuse deja planurile de cumpărături. "E o bucurie pentru toți că vin sărbătorile, dar în același timp îi cheltuim mai repede. Dar nu contează. Important este să treacă sărbătorile frumos", spune aceasta.

Potrivit unei decizii luată de Guvernul României, pensiile pe luna decembrie se plătesc cu o săptămână mai devreme decât de obicei.

În judeţul Cluj sunt peste 177.000 de pensionari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri