Vremea schimbării

Data publicării:
281013 Vremea schimbarii


Vasile Dâncu, sociolog: Cred că Digi24 Cluj-Napoca va putea să răspundă mai bine decât o face acum orice televiziune nevoii noastre de normalitate. O nevoie pe care o resimţim în fiecare zi, astăzi, când televiziunile se pierd în scandaluri, când presa dispare şi parcă orice responsabilitate publică se pulverizează.

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca: Cetăţeanul are nevoie de informaţia de la el de acasă, de la el din oraş. După aceea se duce la informaţia naţională. Din acest punct de vedere, sosirea dumneavoastră la Cluj, în capitala Transilvaniei, este mai mult decât binevenită, utilă interesului public şi vă doresc succes în acest sens. 

Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj: Apariţia în peisajul mediatic a unui post de televiziune, Digi24 Cluj-Napoca, înseamnă un plus în numărul de informaţii şi în acurateţea acesteia.

IPS Andrei, mitropolitul Ardealului: În grai duhovnicesc, s-ar spune şi lucru acesta îl facem, s-ar spune că dăm binecuvântarea pentru o activitate şi culturală şi misionară şi informativă de bună calitate.

PS Florentin Crihălmeanu, eparh al Episcopiei de Cluj-Gherla: Ne exprimăm speranţa ca acest nou canal media să aducă în sufletele oamenilor bucurie, fericire şi valorile morale pe care cu toţii le preţuim în societatea de astăzi, adică adevărul, dreptatea, calitatea, libertatea de exprimare.

Mihai Lucan, șeful Institutului de Urologie și Transplant Renal Cluj: Eu v-aş ruga ca dumneavoastră să aveţi şansa unui rating aşa de bun, încât să nu fiţi nevoiţi să apelaţi la mixturi prejudiciante pentru meseria dumneavostră de jurnalist.

Aurel Pop, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai: La Digi24 Cluj-Napoca sper să văd cât mai multe ştiri din domeniul cultural, ştiinţific, artistic şi mai ales despre studenţi. Clujul este cel mai studenţesc oraş al României, cu circa 100.000 de studenţi la 400.000 de locuitori, ceea ce reprezintă o provocare pentru o televiziune ca a dumneavostră.

Călin Stegerean, directorul Muzeului de Artă Cluj-Napoca: La Cluj, cultura cred că este cea mai importantă, este oraşul cu cea mai mare dinamică culturală din România și cred că postul nou înfiinţat ar avea un front de lucru foarte ofertant şi cu multe satisfacţii şi pentru dumneavoastră.

Mihai Măniuţiu, directorul Teatrului Naţional Cluj-Napoca: Urez drum lung şi viaţă lungă staţiei regionale Digi24 Cluj-Napoca. O viaţă palpitantă şi echilibrată în acelaşi timp, şi când spun palpitantă şi echilibrată înseamnă ştiri care să ne intereseze, ştiri care să ne pasioneze şi în acelaşi timp care să ne aducă echilibru în vieţile noastre. 

Dragoș Damian, directorul general al Terapia Ranbaxy: Aşteptările mele de la televiziunea Digi24 Cluj-Napoca sunt să stea mai mult între oamenii de afaceri. Să prezinte nu numai lucrurile importante şi bune care se prezintă, dar şi problemele oamenilor de afaceri.

Ştefan Vuza, om de afaceri: Eu nu cred că o televiziune, la fel e şi Digi24 Cluj-Napoca, ar trebui neapărat să vină să rezolve problemele oamenilor, ci doar să dea modele. Pentru că fiecare, dacă ar urma sfatul lui Ghandi, „fii tu schimbarea pe care o doreşti lumii”, şi ar şi urma-o, şi sunt mulţi care o urmează, atunci prin modelele lor i-ar influenţa şi pe ceilalţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri