Sari la conținut

2.400 de turişti din toată lumea au ajuns pe litoralul românesc. Costul unei sejur pe vasul MSC Opera porneşte de la 700 de euro 

MSC Opera, o navă de croazieră înaltă cât un bloc cu 13 etaje, a adus în Portul Constanţa peste 2.400 de turişti din toate colţurile lumii. Când au coborât de pe vas, ştiau deja ce-şi doreau să viziteze.

Printre turişti, şi câţiva români. S-au declarat extrem de încântaţi de croazieră. Nici n-ar fi avut de ce să fie nemulţumiţi când, pe cele 13 punţi ale navei aveau la dispoziţie diverse locuri pentru petrecerea timpului - piscine şi SPA, restaurante şi cluburi, săli de sport şi cazinouri. Vasul are chiar şi o sală de teatru.

Mihaela Platon, turist: Soci, Istanbul, Kefalonia, Santorini, Piraeus, Dubrovnik, Veneţia, Bari. A fost minunat. Marea a fost foarte liniştită, numai că aici în Marea Neagră a început un pic să ne cam legene. Bosforul l-am traversat, a fost extraordinar.

Teodor Patrichi, administrator terminal pasageri Portul Constanţa: Nava vine de la Piraeus. S-au îmbarcat la Pireu pasagerii şi pleacă mai departe spre Sochi în Rusia. Nava Merge într-un itinerariu de 14 zile. Ne bucurăm foarte mult că pasageri români se îmbarcă la bordul navei. S-au debarcat astăzi 50 de pasageri şi alţi 39 urmează să se îmbarce.

Decebal Făgădău, primarul interimar al Constanţei: Cursele organizate de MSC sunt extrem de importante pentru oraşul nostru, iată aduc odată 2.400 de turişti.

Dacă ştim să profităm şi să cuplăm bine agenţiile de turism, instituţiile, muzeele, restaurantele, hotelurile la asemenea nave, cred că toată lumea are de câştigat.

Vasul a acostat pentru a treia oară în acest an în Portul Constanţa. Şi mai are în plan să revină de şase ori, în acest an. Costul unei croaziere porneşte de la 700 de euro.