Adio carnaval în Mamaia. Cluburile de pe litoral nu mai sunt obligate să își amenajeze care alegorice

Data publicării:
care alegorice

Aceste imagini vor deveni istorie. În Mamaia nu se vor mai face asemenea defilări de care alegorice, cu zeci de animatoare. Cel puțin, nu primăria le va mai organiza.

"Pentru un primar, pentru un oraș foarte mare de provincie, să danseze cu femei goale și să instige oamenii la desfătare mi se pare mizerabil, mi se pare defăimător.", a spus un constănţean. 

"Mi s-a părut o mascaradă pentru Constanța", a declarat un alt cetăţean. 

Hotărârea Consiliului Local vine la doar un an după ce primăria a decis ca 50.000 de euro din banii constănțenilor să fie cheltuiți pentru propriul car alegoric.

Radu Matei, consilier local municipiul Constanța: "Primăria, în loc să investească în infrastructura care să ajute operatorii economici să promoveze turismul în Mamaia, Primăria a cheltuit banii pe acest cult al personalității. Este o cheltuială ilegitimă a banului public."

Decebal Făgădau, primarul interimar al municipiului Constanța: "2014 a fost un vârf în ceea ce a însemnat implicarea în acțiunile de promovare, un vârf pe care primarul Radu Mazăre și l-a asumat. Atâta vreme cât Domnia Sa se află în imposibilitate personală de a a face acest proiect să continue, Consiliul Local nu a mandatat pe nimeni altcineva, iar eu nu am de gând să fac acest lucru."

Din această vară, cluburile din Mamaia nu vor mai fi obligate să își amenajeze care alegorice. Nu le va fi, însă, interzis ca, în continuare, să apeleze la o astfel de strategie prin care să își promoveze imaginea.

Ionuț Budi, patronul unui club: "Nu știu dacă acum, nemaifiind o baghetă fermă la control, s-ar mai putea realiza un asemenea show sau o defilare grandioasă."

Elena Vasile, PR managerul unui club: "Noi vom continua să defilăm în acest sezon estival."

Fiecare patron de club a cheltuit câteva mii de euro pentru amenajarea unui car alegoric. Dacă vor mai avea loc, asemenea evenimente vor începe să se organizeze, în Mamaia, după 15 iunie.

reporter: Adrian Herța
operator: Mihai Ciobanu, Alexandru Brînzaru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri