Corpul înlocuiește pânza. Mai mulți artiști au pictat pe modele vii 

Data publicării:
bodypainting

 

Așa a decurs ziua artiștilor care au dorit să picteze, dar nu pe pânze, așa cum au fost obișnuiți, ci pe pielea unor modele alese chiar din rândul turiştilor.

Laura Stroe, organizator: "Am spus să-i bucurăm astăzi cu o pictură pe corp. Să îmbinăm frumusețea umană cu frumusețea artei. În final, s-au oferit voluntari să fie pânzele noastre."

Andreea, o tânără de 20 de ani pasionată de artă încă din copilărie, studiază psihologia, în Constanța, iar pictura este pentru ea un refugiu. A ales să o deseneze pe Wonder Woman, binecunoscuta eroină de benzi desenate.

Andreea Popa, artist plastic: "Am dus-o la următorul nivel, de la pânză normală, am trecut la pânză, în cazul acesta, umană. Până acum am făcut numai pe pânză, numai pe hârtie și acum am zis hai să încerc și asta. "

Ana-Maria Rusescu, model: "Este foarte bine, te simți foarte bine și mai ales că ajuți și niște tineri artiști să se dezvolte."

Turiștii au primit cu brațele deschise expoziția și consideră astfel de acțiuni binevenite pentru a mai ieși puțin din tipare. 

Modelele au fost admirate toată ziua de cei prezenți și urmează ca astfel de expoziții să se repete pe parcursul sezonului estival.

reporter: Paul Greavu
operator: Cătălin Vârban 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri