Digi24 Constanţa | 10 ore de emisie neîntreruptă, începând de luni

Data publicării:
NOUA GRILA

Digi 24 Constanţa va difuza, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 13.00, şapte jurnale de ştiri, în direct. Jurnalul principal al staţiei se mută de la ora 18.30, la ora 18.00, şi va dura 25 de minute.

Emisiunea deja consacrată, "Vocile Constanţei", realizată de Marian Cioacă, va putea fi urmărită în direct de la ora 19.00 şi în reluare de la ora 15 şi trei minute.

Informaţiile din sport vor fi dezbătute în emisiunea "Divizia Locală", difuzată luni şi vineri de la 18.30. În continuare vom descoperi cele mai spectaculoase locuri din această parte a ţării, dar şi cei mai interesanţi oameni, la emisiunea "Turist Acasă", transmisă marţi de la 18.30.

Staţia noastră regională vă oferă oportunitatea de a revedea cele mai bune producţii Digi24 HD, în fiecare zi de la 21.30. "Sănătatea în bucate", "La volan", "Tinerete fără bătrâneţe", "2.0", "Ca-n filme" şi "Din Interior" se vor regăsi în noua grilă de programe Digi24 Constanţa.

De asemenea, de la ora 12, puteţi vedea cele mai importante informaţii economice in emisiunea "Business Club". Iar Radu Paraschivescu cu ale sale producţii "Dă-te la o carte" şi "Pastila de limbă" vin să îmbogăţească programul Digi24 Constanta."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri