Digi24 a trecut într-o nouă etapă de astăzi, ora 20:00. Emisia s-a mutat în cel mai modern studio TV din Europa Centrală și de Est

Data actualizării: Data publicării:
studio tv nou al digi24
Noul studio TV al Digi24 care va găzdui „Jurnalul de Seară”.

Digi24 scrie un nou capitol începând de joi, 30 noiembrie, ora 20:00, și revoluționează peisajul media autohton printr-un concept audiovizual inovator, inaugurând cele mai moderne studiouri de știri, dotate cu 22 de videowall-uri de înaltă rezoluție.

Noua tehnologie reprezintă o veritabilă premieră în materie de scenografie, cu scopul de a oferi publicului o experiență complexă în primul studio cu vizibilitate de 360 º pentru că știrea privită din toate unghiurile nu mai e doar o simplă idee, la Digi24 devine realitate.

Reconfigurarea studiourilor, susținută de investiții consistente în tehnologie specializată, va permite o exprimare jurnalistică spectaculoasă care va schimba perspectiva asupra știrilor de televiziune, prin adoptarea unui stil mai energic și mai direct, respectând totodată acuratețea și obiectivitatea informației.

Noua identitate vizuală concepută de experți consacrați în branding și design din Marea Britanie aduce o explozie de culoare și dinamism în prezentare, atribute care plasează televiziunea Digi24 în era rețelelor sociale. În plus, pachetul de branding sonor a fost creat de compozitori care și-au pus amprenta pe identitatea muzicală a celor mai prestigioase televiziuni din Europa.

Decizia de a combina elementele noi cu cele tradiționale reflectă viziunea televiziunii Digi24 de a evolua păstrând legătura cu valorile și identitatea de bază.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri