Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, cu trenul la mare

Data publicării:
ramona manescu gara

Ministrul are programată o vizită de lucru la Prefectură, iar surse din minister spun că ar dori să ajungă şi la Podul Agigea ca să vadă care este stadiul lucrărilor. 

Ramona Mănescu a avut la data de 3 octombrie o întrevedere cu operatorii portuari pentru discuţii referitoare la administrarea Portului Constanţa. 

Update

În urma discuţiilor, s-a convenit ca până la sfârşitul acestei săptămâni să se întocmească un plan de urmat în vederea conturării unui proiect de management unanim acceptat în legatură cu Portul Constanţa, se arată într-un comunicat transmis în urmă cu puţin timp de reprezentanţii Patronatului Portuarilor.

"Deşi întâlnirea trebuia să aiba loc în cursul zilei de vineri, 11.10.2013, reprezentanţii Ministerului Transporturilor nu au mai putut fi contactaţi. Organizaţia patronală <<Operatorul Portuar>> şi Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare constată că reprezentanţii Ministerului Transporturilor, în frunte cu dna Ministru Ramona Mănescu, nu au respectat termenii stabiliţi", se arată în documentul amintit.

Patronatul Portuar este responsabil de întreg traficul din Portul Constanţa şi de veniturile generate, astfel, de “poarta maritimă” a României, în valoare de circa 1 miliard euro anual, inclusiv de cele încasate de CN Administraţia Porturilor Maritime.

Update 1

Reprezentanţii operatorilor portuari au anunţat, în urmă cu câteva minute că ministrul transporturilor, va avea, totuşi o discuţie cu ei, la Constanţa.

Update 2

Ramona Mănescu nu a mai circulat pe calea ferată din studenţie, după cum a declarat la preluarea mandatului de la Transporturi. Ministrul şi-a cumpărat astăzi bilet şi a stat într-un vagon de clasa întâi, alături de restul călătorilor. Pentru ca surpriza să fie mai mare pentru angajaţii CFR, Ramona Mănescu nu şi-a anunţat intenţia de a călători pe calea ferată. Aceştia au aflat în ultimul moment şi nu au apucat să se pregătească pentru o vizită la un aşa nivel. Deţinătorul portofoliului de la ministerul de resort a spus, la coborâre: "Putea fi un pic mai curat, asta este prima impresia, dar în rest confortabil , a mers bine trenul, conform programului".


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri